Menu

Stap 1/ Intake gesprek

Aan de hand van een kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen. Wat zijn jouw behoeftes en verwachtingen en hoe kunnen we dit concreet uitwerken. Verkies je een algemene lezing over kleur of mode trends? Of werk je liever met persoonlijke analyses waarbij elke klant zich individueel vooraf inschrijft?

Stap 2/ Voorbereiding

Vóór het event verzorg ik de nodige communicatie op social media. Op basis van jouw collectie creëer ik toffe content voor uw Facebook en Instagram profiel. De collectie kan bijvoorbeeld ingedeeld worden volgens de verschillende stijlen of kleurtypes. Verder kan er ook een fotograaf of cateringbedrijf geregeld worden. 

Stap 3/ Event 

Op de dag van het event spreken we wat vroeger af om een aantrekkelijke styling corner in de winkel op te stellen. Ik heb hiervoor het nodige materiaal: kleurdoeken, spiegel met daglicht, pancardes waarop uitleg staat over de kleurtypes, kleurenwaaiers, enz. De bedoeling is dat jouw klanten professioneel mode advies krijgen en tevreden zijn over de geleverde service met als gevolg meer verkopen. 

Stap 4/ Nazorg

Na het event stuur ik jou het kleurtype van elke geanalyseerde klant door. Zo kun je met deze informatie gerichte mailcampagnes opzetten waarbij elke klant een persoonlijk voorstel met outfits ontvangt (aangepast aan het  kleurtype). Ook foto's die ik genomen heb tijdens het event worden uitgewisseld. 

Stap 5/ Feedback

Ik maak hier graag tijd voor om te weten wat je geslaagd vond en wat je anders zou willen doen. Een verrijkend moment om uit te leren!

 

Hieronder wil ik je inspireren met enkele sfeerfoto's van styling events in de Xandres winkels. 

Heb ik je overtuigd om samen te werken? Contacteer me gerust.

Prijs op aanvraag.

 

Live in Style