Menu

Welke kleuren uit de Xandres collectie passen bij jou?

 

Hou je net als ik van kleur in je outfits? Dan raad ik jou met veel plezier het merk Xandres aan. Tijdens de opening van de nieuwe winkel in Knokke heb ik een mooi aanbod aan kleuren ontdekt. De vraag is: hoe bepaal je welke kleuren uit de collectie het beste bij jou passen rekening houdend met je kleurtype? In deze blog zal ik jou helpen. Hieronder vind je een per kleurtype een toffe outfit. 

 

Kleurencombinatie lentetype

Een lentetype staat heel mooi met lichte, warme en heldere kleuren. Deze warm rode jurk zal je beeldig staan en is de perfecte outfit om naar een feestje te gaan. De strik geeft een romantische toets aan het geheel. 

 

Kleurencombinatie zomertype

Een zomertype straalt in lichte, koele en gedempte kleuren. Deze lichtroze pullover in combinatie met de trendy ruitjesbroek zorgt voor een klassieke stijl waar jij als zomertype van houdt. 

 

Kleurencombinatie herfsttype

Donkere, warme en gemengde kleuren zijn ideaal voor een herfsttype. Het okergeel is een must-have voor jou. Deze kleur staat mooi met donkerbruin. 

 

Kleurencombinatie wintertype

Bij een wintertype zijn donkere, koele en heldere kleuren heel mooi. Het contrast tussen de zwarte, witte en rode kleur in de bloes hieronder zal jou als wintertype laten stralen. 

 

Ik hoop dat deze informatie jou geïnspireerd heeft. Stuur me gerust een mailtje als je meer informatie wilt over jouw kleurtype of als je op zoek bent naar een personal shopper om de Xandres collectie te ontdekken. Tot binnenkort! 

Groetjes

Sofie

Over de auteur

Sofie biedt u professioneel en persoonlijk mode-advies aan.

comments powered by Disqus

n2fashion

Bruges - Belgium

GSM: +32 471 54 61 95

Logo n2fashionLive in Style