Menu
Sofie op strand

Het ontstaan van n2fashion

De natuur staat centraal in mijn leven. Een strand- of boswandeling kan me altijd bekoren. Dit is voor mij de ideale manier om tot rust te komen en om nieuwe inspiratie op te doen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de naam "n2fashion" ontstaan is aan zee tijdens één van mijn zomervakanties. Deze naam drukt perfect uit dat ik al mijn hele leven n2 = 'into' fashion ben. Deze kennis wil ik dan ook graag delen met anderen.

Mijn andere hobbies zijn: joggen (het liefste aan het strand), het lezen van boeken (genres: romans, biografie, pyschologie) en natuurlijk last but not least shoppen! 

Mijn passie voor mode

Als kind kon ik me uren bezighouden met het uitkiezen van toffe outfits voor mijn barbiepoppen. Ook het ontwerpen en inkleuren van kleedjes in modewijzer was een van mijn favoriete bezigheden. In de kinderboetieks mocht ik zelf mijn kledij uitkiezen wat ik super leuk vond.

Na mijn studies "Licentiaat Handelswetenschappen" en "Master Personeelswetenschappen" heb ik als shopmanager gewerkt. Met hart en ziel heb ik de merken Xandres en Hampton Bays verkocht. Daarna heb ik mij 11 jaar kunnen verdiepen in de cosmetica wereld bij L'Oréal waar ik als Sales Rep en Sales Manager heb gewerkt. 

 

The Secret

Rond mijn 30ste levensjaar stelde ik me de volgende vragen:  Wie ben ik? Wat is mijn passie? Hoe wil ik dat mijn leven eruit ziet binnen enkele jaren? Het was een zoektocht naar mezelf.

"The Secret" heeft me een antwoord gegeven op deze vragen. Dit boek is gebaseerd op de wet van de aantrekkingskracht "Alles waarop je bewust of onbewust je aandacht en energie op richt, dat trek je aan”. Als je positieve energie uitstraalt naar datgene wat je wilt aantrekken dan zal dit ook naar je toekomen, zolang je er maar blijft in geloven. Je bent "zelf" verantwoordelijk voor het realiseren van geluk en succes. Ik kan dit boek alleen maar aanraden want het heeft mijn leven een totaal andere wending gegeven.

Welke energie straal jij uit naar de buitenwereld? Welke doelen wil jij bereiken? Welke stappen moet je hiervoor ondernemen? 

 

Logo n2fashionLive in Style