Menu
Sofie op strand

Het ontstaan van n2fashion

De natuur staat centraal in mijn leven. Een strand- of boswandeling kan me altijd bekoren. De ideale manier om tot rust te komen en me te laten inspireren door de natuurelementen die ik tijdens mijn wandelingen opmerk.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de naam "n2fashion" ontstaan is aan zee tijdens één van mijn zomervakanties. Deze naam drukt perfect uit dat ik al mijn hele leven n2 = 'into' fashion ben.

Mode is een constante doorheen mijn leven. Deze kennis wil ik dan ook graag delen met anderen.

Mijn passie voor mode

Creatief bezig in mijn kindertijd, wat kon ik daarvan genieten. Ik kon me uren bezighouden met het uitkiezen van toffe outfits voor mijn barbiepoppen zodat ze er mooi uit zagen. Ook het ontwerpen en inkleuren van kleedjes in modewijzer was één van mijn favoriete bezigheden. Topmomenten waren de uitstapjes naar mijn favoriete boetiek, in Oostkamp, waar ik als kind zelf mijn outfits mocht uitkiezen. 

Na mijn studies "Licentiaat Handelswetenschappen" en "Master Personeelswetenschappen" was de functie als shopmanager een bewuste keuze. Met hart en ziel heb ik de stijlvolle merken Xandres en Hampton Bays verkocht. Daarna heb ik mij 11 jaar kunnen verdiepen in de beauty producten van L'oréal. Hier was ik actief in sales, eerst als Sales Representative, daarna als Field Sales Manager waarbij ik een sales team aangestuurd heb.  

Schoonheid is de rode draad doorheen mijn leven. Het ervaren ervan is een volledig gevoelsmatige aangelegenheid, die zich onttrekt aan het verstand.

Definitie volgens Wikipedia:

"Schoonheid is de waargenomen of aangevoelde kwaliteit van een object, een levend wezen (plant, dier, persoon), een idee of een uiting van kunst die aanleiding geeft tot voldoening of waardering."

The Secret

Wie ben ik?  Wat zijn mijn sterktes? Wat zijn mijn passies? Hoe wil ik dat mijn professionele leven eruit zal zien binnen enkele jaren? Rond mijn 30ste levensjaar was het de eerste keer dat ik mezelf dit soort vragen begon te stellen. 

Het lezen van het boek "The Secret" was de start van mijn persoonlijke ontwikkeling. De wet van de aantrekkingskracht staat centraal in dit boek. "Alles waarop je bewust of onbewust je aandacht en energie op richt, dat trek je aan”. Als je positieve energie uitstraalt naar datgene wat je wilt aantrekken dan zal dit ook naar je toekomen, zolang je er maar blijft in geloven. Je bent "zelf" verantwoordelijk voor het realiseren van geluk en succes. Ik kan dit boek alleen maar aanraden want het heeft mijn leven een andere wending gegeven. 

  • Welke doelen wil jij bereiken?
  • Wat maakt dat je deze doelen wilt bereiken?
  • Welke stappen dien je hiervoor te ondernemen?
  • Wat houdt je tegen om in actie te komen? 

Zelfreflectie is nodig om innerlijk te groeien. Je bewust zijn van je drijfveren, talenten, uitdagingen en patronen is belangrijk omdat je zo leert om meer compassie te hebben voor jezelf. 

Mocht je interesse hebben in persoonlijke ontwikkelingstrajecten, dan stuur ik je graag door naar mijn website: www.n2coaching.be. 

Logo n2fashionColor Your Life